tisdag, januari 28, 2014

Armhävnings-jävla-tisdag


Jag är på bättre humör än igår, det är jag, men jag hade ingen jävla lust alls att göra armhävningar en gång i timmen idag. Lyckligtvis är det ju så att jag har engagerat rätt många människor i det här och då duger det inte att gnälla eller att låta bli. Så jag har armhävt idag. Smala. Sex på tårna (jag inser hur fel det här låter, jag borde hållit mig till fem eller sju) och fyra på knä. Det var ungefär vad jag orkade, smala är jobbigt och mina triceps består för tillfället av mer daller än muskler.

Ju längre dagen har gått, desto bättre humör har jag blivit på. När de som antagit utmaningen skickar bilder på hur de gör armhävningar i grupp på sina jobb eller utomhus så blir jag varm och glad i själen. Jag är inte ensam. På varsitt håll gör vi saker tillsammans, mina vänner och jag. Det är fantastiskt! Och när de här dagarna är över och jag går från jobbet brukar jag faktiskt känna mig lite stark.

Ska försöka behålla den känslan när jag kutar hem idag. Har ingen lust att springa heller.

2 kommentarer:

Sara J. sa...

Heja heja! Jag gjorde fyra armhävningar klockan 10:18, men eftersom jag är lite småkrasslig idag lämnade jag walk-over för resten av dan. :P

Sofia sa...

4 > 0
Heja dig och krya!