onsdag, januari 01, 2014

Mitt 2014 - jag ska uppleva och utvecklas

Livet är fullt av möjligheter. Det är det varje dag, inte bara då det blir ett nytt år. Men ett nytt år ger ändå känslan av en nystart och det är precis det man kan behöva ibland. Jag ser fram emot 2014!

Jag vill inte känna några begränsningar. Under det kommande året vill jag utvecklas och uppleva. Jag vill fokusera (ännu) mer på mig själv, på att hitta det som gör mig lycklig.  Jag vill skratta mer och jag vill träffa vänner som får mig att må bra. Jag vill träffa dem ofta.

Ibland tänker jag att jag börjar bli för gammal. Att det är för sent att göra det jag inte har gjort, eller att ha för högt flygande drömmar. Men det är det inte, långt därifrån. Jag vill lära mig många språk, jag vill bejaka mina kreativa sidor mer, jag vill resa mycket, kanske till och med vill flytta utomlands. Jag vill ha massor av nya vänner, jag vill vara utomhus - vandra, segla, simma, cykla och gå i skogen - och jag vill jobba mindre.

Jag vill ha med mig Reka överallt, alltid, och jag vill bli en vänligare, lugnare och gladare person. Jag vill uttrycka mina känslor, stå för det jag vill och vara konsekvent i mina handlingar. Jag vill vara rak och ärlig men jag vill kunna lägga band på mig om mina åsikter riskerar att såra någon.

Jag vill alltid göra de val, de förändringar och ta mig an de utmaningar som gör livet som bäst för mig. Som gör mig till en harmonisk person. Och jag vill göra en till tatuering.

Livet blir vad man gör det till! Av den tid jag räknar med att ha till mitt förfogande här på jorden så har jag bara levt en tredjedel. Det finns så mycket kvar att göra. Möjligheterna är oändliga!

Vilka överraskningar väntar nästa år?

2 kommentarer:

EM sa...

Ser fram emot att följa dig under 2014 och jag hoppas att vi kan ses snart igen :)

Sofia sa...

Det gör jag med! Gott Nytt År på dig! :)