onsdag, januari 08, 2014

Upp som en sol


Igår var det dags att sätta igång med strukturerad träning igen. Kände mig frisk efter helgens svacka men bestämde mig ändå för att inleda med ett kortare tempopass snarare än intervaller. Det gick riktigt bra, känslan var super! Avslutade löpningen med ett post-run yogapass med Fiji McAlphine på doyogawithme.com och kände att jag inte kunde fått en bättre start på arbetsveckan.

Sen kom bakslaget. Upp som en sol och ner som en pannkaka. Hade grym huvudvärk hela kvällen och idag mår jag som en iller. Mer vila.


Trots mitt svåra sjukdomstillstånd ägnade jag lite tid igår kväll åt att lära mig byt däck/laga punktering på cykeln. Det var klurigt på många sätt, men med lite hjälp av Jontan så gick det. Nu har jag ett dubbat framdäck och kan alltså cykla till jobbet om andan faller på. Hade gjort det idag om jag inte varit sjuk.

Är fortfarande osäker på om jag skulle kunna genomföra en lagning om jag är adrenalinhög och befinner mig mitt i skogen, men nu vet jag i alla fall hur man gör i teorin.

4 kommentarer:

Gunnika sa...

Kanske en mountainbikedäjt i helgen då? Skulle det passa damen?

Sofia sa...

Kan bli tajt i helgen tyvärr. Klätterdejt nästa torsdag ist?

Gunnika sa...

Beror på vilken tid isåfall, jobbar kväll på torsdag...

Sofia sa...

Kan åka från jobbet kl. 15, så kanske 15:30 där?