tisdag, juli 29, 2014

Mer bad, mer MTB, mer semester



Även semestern har sina rutiner. Började återigen dagen med ett morgondopp och den här gången gick till och med Reka i nästan självmant och simmade riktigt mycket!

Senare hojade jag och Jontan gula spåret mot Lickers. Klarade mig inte lika bra idag som senast, eftersom den här vägen hade mer rötter och klurigheter som jag inte vågade cykla över. Dessutom tror jag att jag lyckas bäst i skogen om jag får börja lite lugnt på plan mark, istället för att direkt kastas in i någon bisarr sten- eller rotbonanza. Men vackert var det!

I Lickers käkade vi, som alltid, rökta räkor och hamburgare. Sen cyklade vi grus- och asfaltsvägar hemåt för att få lite längd på turen. Det var bra för mig, jag behöver all trampträning jag kan få.

Jag tror nog att jag har blivit en smula hjärntvättad av min far. Det enda jag hör hela dagarna är hur fantastiskt roligt och häftigt det är med cykling. Engagemanget och glädjen vet inga gränser! Det är svårt att inte dras med i det och jag börjar faktiskt tycka det är lite roligt att cykla MTB. Dessutom har vi kört på så otroligt fina vägar här på Gotland.

En annan rolig sak är att Team Demnert nu har anmält ett lag - bestående av mig och JG - till multisporttävlingen Raid Uppsala som går den 4 oktober. Superkul!

Det här är en bra, bra sommar!

Inga kommentarer: