torsdag, december 18, 2014

Sista


Igår... Vilken dag!

Sista jobbdagen innan semester till 7 januari. Slutade på topp. Katalogen klar för tryck. Tom inkorg. Alla ToDo-listor avbockade. Ett rent skrivbord. SÅ skönt!

Firade med 3x(5x(90s intervall + 30s ståvila)) med 3 min serievila inomhus på löpband. Den tolfte intervallen - I just got that feeling, Sugar! Jä!

Tyvärr slog en grym träningsvärk från löpstyrkepasset igår till efter intervallerna och det var endast med stor svårighet jag kunde släpa mig runt på promenad i skogen med Reka efteråt. Sedan blev det horisontalläge i soffan fram tills det var dags för kvällens simning.

Igår var dessutom sista tillfället på crawlkursen i Mörbybadet. Snyft! Känns sorgligt att sluta åka dit på onsdagarna efter två år. Till våren blir det träningsgrupp på tisdagar i Vasalundshallen istället. Jag hoppas det blir ännu bättre även om onsdagskvällarna har varit toppen.

Två tredjedelar av lektionen igår ägnades åt stop n go i olika varianter. Segt. Sista kvarten körde vi stafett på temat "idioten". Vi var två lag som startade i varsin ände av bassängen och simmade 25:or i stafettform tills det ena laget kom ikapp det andra. Det var roligt!

Jag fick kramp min sista längd. Tokkramp. Jag-kan-inte-fortsätta-kramp. Det var antagligen benens sätt att uttrycka sitt missnöje över att de utsatts för både spinning, löpstyrka och intervaller de senaste 36 timmarna. Och sen dessutom en fräsig benspark på det. En protest var nog inte så oväntad trots allt.

Men när benen buggade ur så hade mitt lag ändå precis redan vunnit så jag ska inte klaga.

Inga kommentarer: