tisdag, juni 23, 2015

Rekord! Rekord! Rekord!

Jippi, jippi, yay! Tjohej! Whiii! Boom!

Jag är så obeskrivligt glad! Så glad att jag inte kan sluta le. Sova? Nu? Glöm det! Jag vill bara dansa runt och skratta!

När jag träffade Henke igår i Huvudstabadet så skvallrade han om att vi skulle köra ett syrapass på lite längre distanser på simskolan idag. Jag hade just simmat mina intervaller och blev inte direkt till mig i trasorna av tanken på ett sånt tufft pass. Lyckades till och med nästan lura Henke att jag inte skulle kunna komma pga tvättstugan...

Efter lite vila började jag dock se fram emot kvällens utmaning och jag blev supertaggad när jag hörde exakt vad vi skulle göra:

400m max - lång vila, lek och plask
200m max - lång vila, lek och plask
100m max - lång vila, lek och plask
50m max - lång vila, lek och plask

Det var bara att kavla upp armarna (näej) och ösa på! Jaga Tom-Tom-Tommy i bassängen för allt vad våtdräkten höll.

Jag simmade så jävla bra. Jag.simmade.så.jävla.bra. SÅ JÄVLA BRA!!!

Alltså, på riktigt! Jag är så glad! För mig var det fantasitider jag presterade! Så snabbt har jag drömt om att kunna simma i framtiden! Trodde aldrig att jag skulle klämma ur mig det här en vanlig sketen tisdag i juni. Jag kan knappt fatta hur grymt bra jag är!!! Hurra!!!

Så hur snabbt gick det då?

400m: 6.13
200m: 2.58
100m: 1.23
50m: 0.36

Den enda distansen som lämnade något att önska var väl den sista, men starten blev lite konstig där. Tyckte annars jag simmade den riktigt bra också, och jag slog dessutom Tommy med en halv sekund. Viktigt!

Puh. Så galet bra. Jag blir alldeles matt och lite yrslig av lycka!!!

Inga kommentarer: