tisdag, mars 22, 2016

Nytt rekord på 200m


Igår efter simskolan bjöd Johanna på värsta goda bullarna för att fira att jag slog nytt rekord på 200 meter! Ja, och så fyllde hon år också. OCH simmade till sig själv ett nytt personbästa som present. Grattis!

Jag simmade på 3:14 och är oväntat lite upprymd över den tiden. Första hundringen på 1:35 och andra på 1:39 är ju kalasbra, men jag kände när jag gick i mål att jag nog borde kunnat ge lite till. Vågat gå ut lite hårdare men ändå hållit ihop det på slutet. Det som tog emot mest var mjölksyran jag fick i vaderna.

För FUKK vilken träningsvärk jag har. Höll på att inte kunna ta mig ner för trappan från övervåningen imorse. Å andra sidan... det krävdes i runda slängar 200 steg för att komma upp för backen i söndags. På tå. Gånger tio. Det blir 2000 tåhävningar, plus 1250 trappsteg. Jag förstår att vaderna gråter.

Men åter till poolen. Tänker att så länge jag kan hålla på så här och kapa mitt personbästa med flera sekunder varje gång så har jag mycket kvar att ge. Jag är fortfarande nybörjare. Det är en härlig känsla! Mitt nästa delmål på tvåhundringen är att komma under tre minuter.

Ikväll blir det ingen simning eftersom det ena av veckans två pass enligt Hasse "riskerar att fukka upp mig mentalt" (true story) och det andra innehåller startträning, vilket jag hoppas få lite tips inför under morgondagens pt-pass.

Ps. Vädret. Inte okej. Avgå.

Inga kommentarer: