lördag, april 15, 2017

Camp Easterbunny, påskafton


På påskafton hade vi Jon tillbaka på kanten igen. Här kan du påminna dig om vem han är. Han pratade om det här att det sägs att man behöver träna 10.000 timmar för att bli expert. Jag har ju räknat på det där och kommit fram till att jag i nuvarande takt når målet om ungefär 84 år. Kanske nere på 83 nu med lite tur.

MEN! Jon hade ett trick för att snabba upp inlärningsprocessen sa han, och det var att simma extremt långsamt och synnerligen medvetet för att skapa en förståelse i kroppen för det man gör.


Vid det här laget var jag väldigt trött, men jag försökte ta in så mycket jag orkade och simmade allt utom teknikinledningen med fenor för att avlasta mina trötta armar något. Landade på 3100 meter.

Efter passet frågade jag Jon om han tror jag har någon framtid som simmare.

Och nu kommer ett inte alls blygsamt skryt.
Han svarade att han faktiskt sagt till Micke att han tyckte att jag var en av de bästa simmarna i gruppen. För att jag försöker, lyssnar och jobbar aktivt för att knäcka koden.
Slut på inte alls blygsamt skryt.

WOW! Jag är svag för komplimanger om min simning men det här kändes liksom lite extra fint. Han har ändå coachat rätt mycket vassare simmare än mig. Tack Jon!

Glad Påsk! Eller GP som vi säger.

Inga kommentarer: